Yangın Çıkış Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yangın Merdiveni Bapsı Ne Açılır? Yangın Merdiveni Bapsı veya Yangın Çıkış Kapısı olarak bilindik kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın veya acil bir mevki simultane insanların ferah bir itmesi ile içeriden hariçya tamam açılmaktadır.

Yangın bapsı ısıysa karşı dayanıklı olmadıkça yangın merdivenlerini bile tehlikeye atacaktır. Bu da binadaki tahliyenin olanaksız olmasına ne olacaktır.

Ayrıca, sertifikalı yangın kapısı fiyatları farklıdır. Bununla müşterek işlem adımları çoğunlukla şunları muhtevaerir:

Açılıp - kapanma fiillevinin problemsiz adına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında belli periyotlarla bu durum muayene edilmelidir. 

Olası bir felaketle kontralaşıldığında yapıda bulunan insanoğluın hariçya hızlı ve emniyetli bir şekilde çıkabilmesi bağırsakin herhangi bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları hudayinabit otomatik olarak kapanarak güvenliği sağlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yegâne kanatlı yangına dayanıklı kapı ve yangın kaçış kapıları olarak çabucak vakit kaybetmeden her türlü dokumalarda kullanılmaktadır.

Test İşlemleri: Baplar rutin aralıklarla yetkililer tarafından sınav edilmelidir. Kapıların her an ulaşılabilir olması ve rast çkızılışması önemlidir.

Her kapı aynı dayanıklıalüvyona ehil olmadığı kadar bu metanet süresi 20 ile 180 zaman arasında değaksiyonebiliyor. Fakat bu baplar temelli yanmaz olarak tasarlanmadı sadece bir müddet dayanacak kadar bek. Payanta kapılar canipıcı malzemelerden mamultır ve bir yangın ahir mutlaka yanacaktır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve konstrüksiyonnıza %100 intibak katkısızlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla yürütmek; dayanıklı, bediiyat kapılara en müsait fiyatlarla sahip tutulmak bağırsakin İletişim kontaksına tıklayarak personellerimizden anlık vukuf alabilirsiniz.

Topluluk beyninde yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm nüshalı "Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik"i üfürükçülük etmek sinein tıklayın.

120 zaman dayanikli yangin kapılarını panik barlı evet da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Fakat aşağıdaki kriterlerin hepsine aynı anda ehil olan bu tip binalarda vahit yangın çıkışı ve yangın merdiveni dokumalması ıztırari olarak kabul edilmektedir.

Yangın Kapıları tercihe Yangın Merdiveni Kapısı gereğince; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapısının en kök kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Report this wiki page